Højsæson for hyggebelysning ude og inde

Urene er sat tilbage – det giver os for en kort bemærkning lidt lysere morgener - men vintermørket æder ubarmhjertigt dagslyset, så de næste mange dage må vi finde os i, at dagslyset kun er over os kortvarigt. Det er vi i Norden vant til, og kompenserer med, flittigt at benytte os af hyggebelysning både ude og inde. Lanterner har sin berettigelse hele året, men særligt ved vintertide er de flotte dekorative lanterner et eftertragtet produkt.

 

Vinter og jul kalder på traditioner om hygge og varme – og lanternen er med til at understøtte de mange traditioner, som hver især skaber tryghed og varme i familien.

 

Flotte
& dekorative
lanterner

 

 • Lys i mørket ...

  December måned står i lanternens tegn. Vi kaster nemlig lys på vort flotte udvalg af lanterner til ude og inde. Priserne har vi givet en tur ned under frysepunktet og flere sælges lige nu til ekstra skarpe priser.

  Lad dig inspirere til vinterhyggen her på siden med de flotte og billige lanterner her i webshoppen. Husk også de mange andre dekorations og interiørartikler vi sælger til lave priser i shoppen.

  Tilbuddene gælder til og med 03/01 2018

   

   

 

Events 2018

We haven't got any ongoing events at this time,

but our showroom in Denmark is always open to visitors. If you would like to know more, please have a chat with our vendors

Catalog